Luna de Baschet de Artă din Metal de Staniu Semn Poster Creativ pentru Fotografia de Fundal de Perete Camera Băiatului Fier Decor Dormitor Tineret Placi

0 ★
(0)

24.44lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w338959

Descriere produs

Buna ziua!bine ati venit la magazinul nostru!Prima calitate, cele mai bune servicii.Clienții noștri sunt prietenii noștri.

Putem oferi dropshipping și en-gros, Găsi de imagine de mari dimensiuni al produsului!

Bun venit prietenii din toate categoriile de viață pentru a Coopera Cu noi.

Informații Despre Produs

Bine ati venit la magazinul meu

Material: ecologic metal / tin semn

1.Durabil-Metal semne sunt imprimate pe o tablă cu un durabil full-color de suprafață care pot fi afișate pentru mulți ani.

2.Ușor să stea cu patru găuri, greutate redusa, poate fi instalat cu dublu spumă fețe banda sau bara de comandă

3.Vintage-patină Artificială și rugina-i dea un look perfect, aducând un simt retro, și ea arată foarte bine în orice garaj, bar, magazin, de studiu sau de om de pestera.Un cadou ideal pentru prieteni.

4.Cadoul Perfect-Un adevărat cadou unic garantat pentru a vă aduce laude și mulțumiri

5.Forma este -20cmx30cm (7.8 inch*11.8 inch)dreptunghi, potrivit pentru decorarea exterior ambalare cutii, personalitate versatil, suport de personalizare

6.Culorile reale pot varia în funcție de setările monitorului. (Mai ales pe diferite ecrane de telefon mobil).

Notă:

1.Aleatoare stil, nu numai în acest link,Nu accepta desemnarea

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual

QA

Q: Ce se întâmplă dacă produsul este defect sau inutilizabile?

Răspuns: vă Rugăm să nu contactați serviciul clienți direct, să ne dea feedback-ul negativ, va vom returna sau reemiterea

pentru tine,vă rugăm să ne contactați atunci când mărfurile ajung, vă vom oferi cea mai bună soluție pentru a face pentru pierderea ta.

Dacă credeți că produsul nostru este bun, vă rugăm să ne dea un comentariu bun.În același timp, dacă aveți nevoie pentru a îmbunătăți,

vă rugăm să ne contactați, vom face cele mai bune servicii.

Produs sellpoints

Decor: Asta tin semn este perfect pentru casa, birou, restaurant, bar, dormitor.acesta poate fi, de asemenea, un mare cadou pentru familia și prietenii.

Moda: Acest unic și elegant, tablă de metal semn poate arăta personalitatea ta unica și se adaugă o mulțime de distracție pentru casa ta.

De înaltă calitate, construit: Vom folosi premium tablă de metal semne cu o construcție de calitate.ele sunt ușoare și ușor să stea și pot fi afișate oriunde doriți.

UITĂ-te LA ASTA:Tablă de Metal Semn de Epocă Crăciun Cacao și Desert de Toamna Cat Poster Baie de Decorare Restaurant Club Placa Placa de Metal

Proprietățile PRODUSULUI:✨ 1: produsele Noastre sunt realizate din metal de înaltă calitate.Produsul nostru are stiluri retro și nostalgic/mobilier vechi.Forma este dreptunghi.Produsul nostru este fabricat din nc(de origine).

MOTIVE PENTRU a CUMPARA:✨ Crăciun plăci semne: ea este un cadou unic.această tablă de metal sign va da prietenii tai o mulțime de complimente.

✨ Pisica de tinichea semn de epocă: există șase găuri în semn.tin semne sunt unice și poate fi folosit ca un cadou pentru prieteni, familie sau colegi.

✨ Toamna epocă semne: - "a adăuga unele distractiv de a viața ta".la plăci metalice sunt perfecte pentru toamna, iarna, primăvara și ziua recunoștinței.

✨ Convenabil de utilizare: acolo este o gaura pe partea din spate de metal de staniu semn, care este convenabil pentru tine să-l atârnă pe perete sau usa.

INFORMAȚII LEGATE de:✨ Tin restaurant club placa: aceste rustic tablă de metal semne sunt concepute pentru a rezista testului timpului.un fermecător semn poate fi, de asemenea, folosit ca un motivaționale cadou pentru prieteni și familie.

Informații Suplimentare

Material: Metal

Stil: Retro și Nostalgic/Mobilier Vechi

Numărul De Model: 01YNHHTPDL12113C

Caracteristică 3: living decorul camerei

Caracteristica 5: Magazin De Cafea Decor

Caracteristică 4: Bar Club Decor

Caracteristică 1: Tablă De Metal Semne

Origine: China Continentală

Caracteristică 2: Dormitor Arta De Perete Decor Placi

Forma: Dreptunghi

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe