Regina Elisabeta a II-Portretul Reginei Elisabeta Decor de Perete Poster Decorativ Memorial Poster Patriotic Arta Poster Pentru Baie

0 ★
(0)

29.24lei   14.62lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w427931

Descriere produs

A crea un frumos mare de picturi murale cu acest aplicabile pe scară largă bucată, perfect pentru uz personal.În Plus, noastre ecologice de acoperire asigură atât calitatea și durabilitatea.

Caietul de sarcini:

Nume: Regina Elisabeta a II-a comemorative poster

Material: Panza

Dimensiune produs: (aprox.)21*30 cm/8.27*11.81 cm

Pachet de listă:

Regina Elisabeta a II-a comemorative poster*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ridica recurs vizual: a Face o declarație patriotică cu acest excepționale Regina Elisabeta a II-poster.Perfect pentru sălile de clasă, se completeaza orice colecție de învățământ decor și este un cadou pentru cei care admira monarhia Britanică.

2.De lungă Durată de Calitate: Ridica admirația pentru Regina Elisabeta a II-a cu rezistent la apă și rezistent la UV poster, oferind imagini imprimate pe pânză de înaltă calitate și materiale acoperite cu un eco-friendly de sosire.

3.A crea o Atmosfera Maiestuoasa: Ridica decorul cu uimitoarea Regina Elisabeta a II-poster.A crea un frumos mare de picturi murale cu asta fara rama tablou panza.Adăugați o notă personală, cu rama aleasa și bucurați-vă de raportat format A4 (21*30 cm), perfect pentru orice spațiu de perete.

4.Versatil Decor: Ridica orice cameră cu Regina Elisabeta a II-poster versatil farmec.Perfect pentru dormitoare, camere de zi, camere de oaspeți, cafenele, coridoare, holuri, universitate, cămine, hoteluri, saloane, săli de ședințe sau chiar băi și restaurante, este un must-have.

5.Multi Scena: Îngropa în lumea fascinantă a Reginei Elisabeta a II-a cu acest poster.Decorative și de învățământ, este perfect pentru uz personal, și face un mare cadou pentru familie, colegi, prieteni în vacanță și alte festivaluri.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

Material: sticla

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe