DIY Carte Nook Kit 3D Puzzle din Lemn Raft Introduce Decor cu LED-uri de Lumină Miniaturale Păpuși Model Kit pentru Copil Peste 14 Ani

0 ★
(0)

340.77lei   160.15lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w502000

Descriere produs

[Rafinat DIY Carte Nook Set] Această carte nook set este conceput pentru o creație de trei-dimensional raft, se compune din mai multe părți mici, aveți nevoie pentru a face de unul singur pentru a deveni produs finit, adăuga mai multă distracție la raft.Terminat dimensiune: 23x17.5x9.3cm.

[Instalare ușoară] De Puzzle din Lemn Cartea Nook este foarte usor de asamblat, aproape tot ce ai nevoie este inclus: placa de lemn, detaliate instrucțiuni engleza, luminat cutie de baterie, trebuie doar să se pregătească 2 baterii AA (nu sunt incluse).Vă rugăm să urmați instrucțiunile și de a asambla cu răbdare.Potrivit pentru copii de peste 14 ani.

[Cald LED Lumini] Conceput cu lumini LED-uri, acesta poate fi plasat în biblioteca, camera de studiu, living, birou și așa mai departe.Aprinde lumina în întuneric, se va arata foarte fermecător.

[Interesant Raft Decor] cartea Noastră colț modele sunt delicate și interesante piese de afișare, biblioteca ta va fi mai mult ornamentale și artistic, ceea ce face lectura mai placuta.

[Cadou Ideal] Acest rafinat DIY colț de carte setul este un cadou creativ pentru copii și adulți, în special pentru iubitorii de carte.Acesta poate fi folosit ca de Craciun, Valentine ' s Day, cadouri de Anul Nou și ziua de naștere cadouri.

Caracteristici Cheie:

Raft de Decorare: Acest raft set este conceput pentru o creație de trei-dimensional rafturile de cărți.În loc de a fi monoton, biblioteca ta va deveni mult mai interesant și de a face în fiecare minut de lectura mai placuta.

Bucurați-vă de Distracție DIY: Lăsați-vă în distractiv de asamblare, veți obține timp pentru distracție și minunate semne de carte.Puzzle din lemn suporturi de carte biblioteca este potrivit cadou perfect pentru copii și adulți.

Caietul de sarcini

Nume produs: DIY Carte Nook Kituri

Material: lemn

Dimensiune: 23 x 17.5 x 9.3 CM (terminat)

Alimentare: 2 baterii AA (nu sunt incluse)

Aplicabile de vârsta: peste 14 ani

Timpul de executie: 2-3 zile

Atribute funcționale: colectare / puzzle / cadou

Configurație de iluminare: LED lumini + touch comutator

Note:

1. Produsele sunt materiale pachete, non-finite produse, trebuie să coopereze cu instrumente (pensete, rigla, cutter, surubelnita, foarfeca, etc.) și rapid lipici (U lipici sau alcool lipici) pentru a finaliza producția, nu includ instrumente și lipici!

2. Pot exista mici diferente intre imaginea și culoarea reală a mărfii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă arăta exact culoarea.

3. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

1 x DIY Carte Nook Kituri

Informații Suplimentare

Stil: De Epocă Imitație

Origine: China Continentală

Este Dispozitiv Inteligent: no

Material: Lemn

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe