Creativitatea Fluture Colț De Raft Prezenta Stand Robust Colț Rack De Afișare Montat Pe Perete Fluture Raft Colț Pentru Dormitor

0 ★
(0)

49.93lei   34.95lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w272847

Descriere produs

Nostru rafinat fluture în formă de colț de raft creează mai mult spațiu pentru colecții, lumanari, plante, și mai mult.Ideal pentru decorarea camera de zi, dormitor și zonă de studiu.

Caietul de sarcini:

Produs material: lemn

Dimensiune produs: 22*28.5 cm/8.66*11.22 în

Pachet De Listă:

Fluture colț de raft*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Fluturi Forma: folosiți-vă creativitatea cu acest fluture colț de raft.Rafinat formă de fluture adaugă vitalitate și frumusețe de spațiu, oferind în același timp spațiu de stocare suplimentar pentru elementele.În plină simț artistic va ridica decorul pe noi culmi.

2.Economie de spațiu: fluture colț de raft se adapteaza perfect la 90 de grade colturi de perete, permițându-vă pentru a utiliza spațiu nefolosit în camera ta.Fiecare colț de raft a pre-proiectate găuri, astfel încât să puteți repara cu ușurință erorile întregul produs pe perete cu șuruburi.Pune portantă placă în gaură și ați terminat.

3.Elegant Display: Da casa ta un dram de rafinament cu fluture colț de raft.Ridica decorul dumneavoastră și prezentați-vă stilul cu un design unic.Este perfect pentru afișarea diverse elemente cum ar fi cărți, suculente, și ghivece cu plante.Adăuga mai mult caracter la casa ta și să-l cu adevărat a ta.

4.Domeniul de aplicare: Prin utilizarea inactiv colț de spațiu, acest lucru fluturi colț de raft crește capacitatea de a afișa în timp ce creșterea living, bucatarie, dormitor, camera de studiu, sau magazin de decor.Un dual-scop bucată de depozitare și stil, care oferă o gamă largă de funcții.

5.Cadoul Perfect: Surprinde-ți prietenii și familia cu Fluture Colț de Raft.Este un plus elegant pentru orice incapere, oferind un apel unic și o soluție practică de depozitare.

Informații Suplimentare

Material: Lemn

Stil: Stil Modern

Origine: China Continentală

Tema: Animale

Este Dispozitiv Inteligent: no

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe