Ușor de Instalare de Sine Generată de Putere UE marea BRITANIE SUA Plug Ușor de Instalare Siguranță Sporită la mare Distanță de mai Multe Melodii

0 ★
(0)

72.16lei   49.79lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w429475

Descriere produs

Caracteristici:

*O Gamă de lungă Distanță: În aer liber fără fir usa are o gamă remarcabilă de până la 150 de metri, asigurându-se că nu poate auzi soneria de la oriunde în casa ta sau chiar în curtea ta.

*Mai multe Melodii: Cu 38 de melodii diferite și melodii pentru a alege de la, puteți personaliza sunetul de sonerie pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră.De la clasic clopotei să festiv de asteptare, există ceva pentru toată lumea.

*Ușor de Instalare: Această soneria fără fir este compatibil cu UE, marea BRITANIE, și NE prize, făcându-l potrivit pentru utilizarea în mai multe țări.Cu ușurință să-l conectați și începeți să utilizați imediat, fără procese complicate de configurare.

*Butoanele nu necesita baterii.Trebuie doar să apăsați butoanele, și de auto-proiectate mișcare convertește energia în energie electrică și trimite semnale.

*Siguranță sporită: În plus față de funcția sa principală ca o sonerie, acest dispozitiv wireless, de asemenea, servește ca o alarmă de siguranță.Acesta vă avertizează la orice potențiale pericole sau situații de urgență, oferind un strat suplimentar de securitate pentru casa ta.

Caietul de sarcini:

*Nume Produs:Aer Liber Fără Fir Door Bell

*Material: material ignifug

*Dimensiune: Arată ca în imagine

*Culoare: Alb

Pachetul De Conținut:

1* Emițătoare 1* Receptoare

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe