Centrul Burghiu Set 5 BUC Auto Centrare Balama Tapper Core Drill Bit Set pentru prelucrarea Lemnului, Ferestre, Uși, burghie

0 ★
(0)

69.12lei   43.55lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w442821

Descriere produs

POZIȚIONARE PRECISĂ: Nu deplasare, rumegus va fi descărcat automat din partea de sus a gaură pe ambele părți, burghiul nu va fi blocat.

AUTOMATA de DESCĂRCARE de gestiune: Rumegus va fi descărcat automat din partea de sus a găuri pe ambele părți, fără burghiu blocat.Nu pierdeți niciodată centrul găurii din nou, referințe de la balamaua teșituri.

UȘOR de A ÎNLOCUI: duritate Diferită de lemn, au nevoie de diferite de centrare burghiu, trebuie doar să ia șurub în afară și înlocuiți de foraj.

UȘOR DE instalat: design Unic și perfect pumn de efect.Aplicabile pentru instalarea balamalelor ușii.Ușor de instalat și de folosit, schimba biți rapid, care cu o mână de încărcare și eliberare.

Caracteristică:A. Potrivit pentru cele mai multe de uz general masini de gaurit electrice;B. Eficientă și precisă de poziționare;C. Noul upgrade-ul de 135 de grade înclinat lama burghiu

Cum să utilizați?

1.Pregătiți centrul burghiului și cheie hexagonală.

2.Rotirea cheie hexagonală.

3.Apuca partea de sus a pic și deșurubați shell (ca doar răsuciți capacul bea) .

4.Dacă aveți nevoie de a înlocui burghiu, nevoie doar de a elimina rupt puțin și să instalați înlocuirea pic.

Caietul de sarcini:

Tip: Core Drill Bit

culoare: argint

Material: oțel de mare viteză

dimensiune: 5/64inch, 7/64inch, 9/64inch, 9/64inch, 11/64inch

Conținutul Pachetului:

4*Balama Burghiu

1*Cheie Hexagonală

Sfaturi Cald

Utilizarea viteză redusă, atunci când foraj (de obicei, să păstreze în 2000r/min - 3000r/min).Prea repede viteza de pe centru, rupe bit sau blocată.

Când găurire, vă rugăm să se adapteze în funcție de duritatea lemnului.În cazul în care lemnul este moale, puteți alege cel mai mic centru de burghiu.În cazul în care lemnul este greu, puteți alege corespunzătoare sau unul mai mare.

Dacă nu puteți ajunge la centrul burghiu după foraj, utilizați cheia hexagonală pentru a separa burghiu.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe