FULL-statele Unite ale americii Mânerul Ușii de Amprente Biometric Tastatura Electronice Digitale Wifi Ttlock Inteligent Dormitor Rotund Butonul de Blocare a Ușii

0 ★
(0)

526.41lei   415.87lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w133215

Descriere produs

Cu acest inteligent de blocare a ușii, sunteți liber să utilizați amprenta, parola, carduri IC, manual cheile pentru a debloca.De asemenea, puteți utiliza APLICAȚIA de telefon pentru a controla de la distanță oriunde te afli.Acest excelent makeover produsul asigură o flexibilitate maximă și confort pentru viața ta.

Despre acest articol: TTLock App Compatibil: TTLock Aplicatie este un inteligent app de blocare, cu funcții multiple, inclusiv trimite parola/temporar ekey de la distanță, de a gestiona parola/ekey, vizualiza busteni de acces, deschideți blocare prin APLICAȚIA de la distanță sau de aproape, setarea modului de trecere, etc.

Mecanice de deblocare cu cheie: piese de Schimb mecanice cheie și sursă de alimentare externă interfață în cazul în care bateriile alerga afară.Mai multe moduri de a debloca: BT debloca, TTLock APP remote unlock, amprente deblocare, parola de deblocare, IC card de deblocare, deblocare cu cheie.

Baterie scăzut de alarmă: Când nivelul bateriei este mai mică de 4,8 V, alarma este activat de fiecare dată cu deblocare pentru a vă reaminti să înlocuiți bateria în timp, și de blocare poate fi deblocat 200 de ori după prima alarmă.

Ușor Schimbarea Bateriei: Cu ușor de schimbarea bateriei, se economisește bani și este mult mai convenabil atunci când este oprit.De lungă durată a bateriei.

Caietul de sarcini:

Conectivitate Bluetooth 4.0, wi-fi (G2 Pod este necesar)

Control vocal prin intermediul Alexa: Da, dar poarta este necesar.

Modul de deblocare: Parola & # 43; card IC & # 43; TTLock (BT) & # 43; imprimare Digitala & # 43; Manual de Chei

Parola Capacitate: 150

IC Card Capacitate: 200

Amprentă Capacitate: 120

De Citire A Amprentelor Digitale: Senzor Semiconductor

Tip Buton: Buton Tactil Capacitiv

Timp De Citire: ≤0,5 S De Lucru

Putere: 4 x Baterii AA (Nu sunt Incluse)

Temperatura de operare: -30 la 70°C

Costum pentru usa grosime de aproximativ 35-65mm

Pachet De Informații

Culoare: Argintiu/Negru/Aur

Material: metal+plastic

Conținutul Pachetului:

1 x Blocare a Ușii

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe