Auto Modul De Pliere A Oglinzilor Auto Oglinda Retrovizoare Laterală Sistem De Pliere Oglinda Retrovizoare Auto Ori Se Desfășoară Controler De Pliere

0 ★
(0)

119.10lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w6035

Descriere produs

Descriere:

1. Acest sistem poate desfășura oglinda laterală în mod automat atunci când deschideți ușa înainte de aprinderea masina; ori oglinda laterală în mod automat atunci când ACC este dezactivat și închide ușa

2. Pentru a evita coliziunea în timp ce de parcare pe o stradă îngustă

3. Reducerea lucrărilor de întreținere sau de reparații cost

Caietul de sarcini:

Tensiune de lucru: DC 12 +3V

Curent de repaus: mai puțin de 5mA

Curent de ieșire: 7.5-O

Unitatea de dimensiune: aproximativ 60*25*42mm/2.36*0.98*1.65 în

Greutate: aproximativ 0,09 kg

Lista de produse:

1 x Auto de Pliere a oglinzilor Module

1 x Sârmă

1 x manual de Utilizare în limba engleză

Notă:

1、Instalare premisa 2: Ea este un 12-volți auto, care trebuie să fie echipat cu un control de la distanță sistemul de inchidere centralizata (acesta din urmă poate fi, de asemenea, instalat).

2、Universal este folosit în diferite marci de masini.Acest produs trebuie să fie instalat de către un profesionist electrician auto, si nu poate fi instalat de unul singur.

3、funcția Principală: controlul Automat plierea oglinzii retrovizoare pentru a preveni oglinda retrovizoare de a fi deteriorate prin zgâriere.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Mod eficient de a Preveni Zgârieturi】Auto de Pliere a oglinzilor Modulul are de înaltă performanță.Acesta previne în mod eficient oglinda retrovizoare de a fi zgâriat și lovit de controlul automat al pliere oglinzii retrovizoare.

2.【Adopte Protectie la Suprasarcina Design】Cu protectie la suprasarcina design, în cazul în oglinda retrovizoare este frecvent deschis sau închis (pliat si deschis de 5 ori în interval de 1 minut), sistemul de Oglinda Rabatabila Modulul va fi oprit.

3.【Automat de Control】Automat Oglinda retrovizoare Rabatabile automat Modul se desfășoară în oglinda retrovizoare când ACC este activat, și pliaza automat oglinda retrovizoare când ACC este dezactivat și ușa este închisă.

4.【Simplu de instalat】Nu este nevoie de a modifica orice masina original linii și setări, Electronic Oglinda Retrovizoare Rabatabile poate fi ușor de instalat, și caseta poate fi ascuns în consola centrală.

5.【Utilizate pe scară largă】Automata Oglinzi Rabatabile Modul adoptă tehnologii avansate de fabricație, are fiabilitate ridicată și de înaltă performanță, are o gamă largă de aplicații, și este potrivit pentru cele mai multe marci de masini (DC12V).

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

Nume De Brand: vvcesidot

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe