BT Adaptor Wireless Adaptor Wireless Jack Adaptor Hands-Free Car Kit Pentru Masina Acasa Căști Stereo PC TV

0 ★
(0)

79.49lei   39.74lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w148198

Descriere produs

Descriere:

BT Adaptor pentru Mașină este proiectat pentru a adăuga bluetooths la masina ta.Se întoarce acasă sau sistem audio sau difuzoare într-o mână-free BT-dispozitive activate.Adaptorul Wireless pentru Masina de garanții AAC/MP3 de calitate, claritate, fără perturbator vocale, ceea ce face în condiții de siguranță și convenabil de a folosi GPS-ul,face apeluri telefonice, pentru a asculta muzică atunci când de conducere.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Adaptor BT

Culoare produs: negru

Produs greutate: 26g

Dimensiune pachet: 11.8*6.5*1.6 cm/4.6*2.5*0.6 în

Lista de ambalare:

Wireless Adaptor pentru Masina *1

NOTĂ:

1.Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2.Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Soluție eficientă: Dacă vehiculul dumneavoastră nu trebuie Bluetooths,acest Bluetooths Mașină de Receptor este o soluție de mare pentru a vă ajuta să ascultați muzică sau să efectuați apeluri telefonice prin boxe auto.

2.Calitatea Sunetului clar: Acest Bluetooths masina receptor vă permite să bucurați-vă de apeluri telefonice cu apeluri hands-free direct prin difuzoarele mașinii.Cu acest Adaptor Wireless va fi mai mult în condiții de siguranță și convenabil de a folosi GPS-ul,face apeluri telefonice, pentru a asculta muzică atunci când de conducere.

3.Simplu și Convenabil: BT Adaptor este simplu și convenabil de a folosi.Acest Adaptor Wireless este alimentat prin USB, puteți conecta USB in USB sursă de alimentare ca Banca de Putere,Vehiculul slot USB,DC USB UN adaptor,Hub USB pe Laptop)

4.Durabil și Elastic: Adaptor Wireless este conceput cu elastic conectori, care îmbunătățită durabilitate de Bluetooths adaptor.Masina USB adaptor BT va satisface nevoile dumneavoastra cu diferite ocazii.

5.Servicii de Garanție: oferim 24 oră de servicii pentru clienți.Dacă nu sunteți mulțumit cu acest produs, va vom oferi inlocuire sau rambursarea integrala.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, și suntem încântați pentru a rezolva orice probleme pe care le întâlnesc.

Informații Suplimentare

Tensiune: 5V

Numele Modelului: BT Adaptor Aux

Articol Greutate: 30g

Interfață: USB2.0

Tip De Element: Cabluri, Adaptoare & Prize

Tip De Material: Metal

Origine: China Continentală

Caracteristici Speciale: BT Adaptor Aux

Nume De Brand: Ai MAȘINĂ DISTRACTIV

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe