Bicicleta Ulei Lubrifiant Lanț 60ml Anti-Rugină de Lanț de Bicicletă Ulei de MTB Chain Lube Toate-Vreme de Biciclete Ajutor de Întreținere de Lungă Durată a Lanțului de

0 ★
(0)

39.47lei   19.74lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w5598

Descriere produs

Formula noastră oferă o mare de lubrifiere domeniul asigurării bicicleta rulează fără probleme.Nu este nevoie să vă faceți griji despre ulei insuficient, acest lubrifiant eficient se extinde de viață mecanică.Păstrați mecanice suprafețe curate și luminoase, cu ușor noastră de a aplica produsul.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Bicicleta Chain Lube

Produs capacitate: 60ML

Produs functii: anti-rugina, lubrifiere

Domeniul de aplicare: Potrivit pentru biciclete volante, lanțuri, cabluri, tuburi, arbori de transmisie, șuruburi, etc.

Lista De Ambalare:

1 x Bicicleta Chain Lube

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Rapid Ungere: Acest lanț de bicicletă lubrifiant reduce frecarea si imbunatateste proprietatile mecanice cu sale inovatoare stropitoare de design.Nu este ușor pentru a obține mâinile murdare și acoperă o mare de lubrifiere zonă pentru rapid și fără probleme de lubrifiere.

2.Ușor de Transportat: Cu bicicleta asta chain lube, puteți efectua lubrifiere și întreținere oricând, oriunde.Nu este nevoie să vă faceți griji despre ulei insuficient sau murdar scurgeri.La 60ML capacitate este ușor de transportat și durează mult timp.

3.Penetrarea rapidă și Protecție: bicicleta Noastră chain lube pătrunde rapid metal și elimină apă, formând un film protector care previne în mod eficient rugina si se extinde lanțul de la bicicletă viață.Formulă avansată asigură o protecție maximă și performanță.

4.Domeniul de aplicare: Acest multi-funcțional bicicleta chain lube, de asemenea, face minuni pentru uz casnic lacate de usi, sertare, și fereastră.A atinge ușor și convenabil de întreținere de zi cu zi trebuie să-haves, inclusiv biciclete lanțuri, volante, și unelte.

5.Elimina Praful: Spune la revedere de la unsoare, praf, și a solului cu bicicleta chain lube, care curăță eficient și decontaminates prevenind petele de apa de ploaie.Sa deshidratare rapidă asigură o aplicare ușoară.Separat de apă și ulei pentru o protecție sporită de mecanică a suprafețelor.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe