Bicicleta Chain Lube 60ml Anti-Rugina MTB Chain Lube Biciclete Lubrifiant Biciclete Lubrifiant Toate-Vreme de Biciclete Ajutor de Întreținere de Lungă Durată

0 ★
(0)

24.58lei   19.65lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w7710

Descriere produs

Bicicleta noastră ulei de lanț oferă o mare de lubrifiere zonă, asigurându-vă nu vă faceți griji despre ulei insuficient.Efectiv se extinde de viață mecanică, păstrând în același timp suprafețele curate și strălucitoare.Nostru ușor de utilizat fereastra asigură aplicarea corectă.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Bicicleta Chain Lube

Produs capacitate: 60ML

Produs functii: anti-rugina, lubrifiere

Domeniul de aplicare: Potrivit pentru biciclete volante, lanțuri, cabluri, tuburi, arbori de transmisie, șuruburi, etc.

Lista De Ambalare:

1 x Bicicleta Chain Lube

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Rapid Ungere: Acest lanț de bicicletă lubrifiant reduce frecarea si imbunatateste proprietatile mecanice cu sale inovatoare stropitoare de design.Nu este ușor pentru a obține mâinile murdare și acoperă o mare de lubrifiere zonă pentru rapid și fără probleme de lubrifiere.

2.Portabil de Protectie: Asigura buna bicicleta, plimbari cu bicicleta chain lube.Efectua operațiuni de întreținere oriunde, oricând cu 60ML de capacitate și mici, delicate design-ul sticlei.Nu stres despre nivelul de ulei sau scurgeri, doar ambalaj și plimbare.

3.Penetrarea rapidă și Protecție: bicicleta Noastră chain lube pătrunde rapid metal și elimină apă, formând un film protector care previne în mod eficient rugina si se extinde lanțul de la bicicletă viață.Formulă avansată asigură o protecție maximă și performanță.

4.Versatil Utilizări: Aceasta bicicleta chain lube oferă ideal de lubrifiere și întreținere pentru uz casnic lacate de usi, sertare, și fereastra, și alte necesități de zi cu zi.Sa versatil formulă ține bicicleta lanțuri, volante, și unelte de funcționare fără probleme.

5.Elimina Praful: Spune la revedere de la unsoare, praf, și a solului cu bicicleta chain lube, care curăță eficient și decontaminates prevenind petele de apa de ploaie.Sa deshidratare rapidă asigură o aplicare ușoară.Separat de apă și ulei pentru o protecție sporită de mecanică a suprafețelor.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe