Fluture Deochi Norocos Fluture Pandantiv Elegant, La Modă Manual Durabil Cristal Deochi Protecție Fluture Acasă

0 ★
(0)

32.00lei   22.41lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w403001

Descriere produs

Acest frumos Albastru deochi pandantiv Fluture atârnă de un elegant lanț de argint.Sa strălucire de lungă durată se va îmbunătăți în orice spațiu estetica, în timp ce simbolul fluturele simbolizeaza schimbare.Trimite sincer binecuvântările și rugăciunile pentru cei dragi cu acest cadou.

Material: Aliaj+Sticla+Cristal

Dimensiuni: 29cm/11.42 în timp

lista:

albastru deochi fluture x1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Fluturi elegante de Design: albastru deochi fluturi colier caracteristici un elegant lanț de argint împânzit cu margele de cristal, un iconic albastru turcesc albastru pandantiv de ochi.

2.De încredere Margele de Cristal: albastru deochi fluturi se mândrește cu o calitate de neegalat cu o minunata sticla si margele de cristal.De lungă durată de strălucire a face un must-have decor.

3.Largă de Utilizări: Aceasta piesa superba dubleaza ca un ornament de perete, în plus față de un frumos automobil pandantiv.Acesteia, toate-în jurul valorii de recurs face opțiunea ideală pentru consolidarea frumusețea din diferite domenii.

4.Semnificație simbolică: albastru deochi fluturi nu este doar un accesoriu uimitoare, dar, de asemenea, un talisman puternic, care simbolizeaza puritatea, de protecție, și de a schimba.

5.Cel mai frumos Cadou: Da darul de dragoste cu Albastru deochi Fluture, reprezentând sincer binecuvântări și rugăciuni.Perfect pentru a vă arăta grijă la ocazii speciale cum ar fi aniversari, An.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe