2 BUC Desene animate Scaunului Auto Geanta Suport Auto Pungă Cârlig Universal Auto Tetiera Scaun Cârlig de Depozitare Cuier de Vehicule Auto de Bancheta din Spate a Organiza

0 ★
(0)

32.23lei   16.12lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w436320

Descriere produs

Puncte:

1.Expresie vie: Acest cârlig geantă pentru masina dispune de un stil de desen animat dragut cu trei culori disponibile, adăugând o atmosferă plăcută la mașină și de a face călătoria mai plăcută.

2.Fără Zgârieturi: cârlig geantă pentru masina are o jumătate de design deschis, cu nici o muchie, deci nu va zgâria pielea sau îmbrăcămintea.Se potriveste partea din spate a scaunului ei și nu ocupă mult spațiu în mașină.

3.Puternic și Robust: Acest cârlig geantă pentru masina are o mare capacitate de asumare, făcându-l durabil și în condiții de siguranță pentru a utiliza.Acesta este fabricat din gros și solid ABS care nu este ușor de deformat sau rupt.

4.Usor de Asamblat: Cu acest cârlig geantă pentru auto, puteți accesa cu ușurință elemente, fără a scoate partea din spate a scaunului.Este ușor de instalat și simplu de utilizat, economisind timp și efort.

5.Extinse de Utilizare: Acest cârlig geantă pentru masina este o modalitate foarte bună de a păstra pungi de cumpărături, haine, umbrele și pungi în loc și pentru a preveni-le de la în jurul valorii de rulare.

Masina de Sac Cârlige sunt solutia perfecta pentru organizarea de masina ta.Ei vin în trei culori pentru a se potrivi interiorului și o jumătate de design deschis, care îl face ușor pentru a bloca și de a elimina pungile.Le puteți folosi pentru a bloca alimente, genți, umbrele, și mai mult.Ele sunt simplu de utilizat și poate fi instalat pe tetiera în câteva secunde.Masina Cârligele pentru genți va face masina ta mai spațios și curat.

Caietul de sarcini:

Nume: Cârlig Geantă pentru Masina

Dimensiune pachet: aproximativ 7*4.5*11cm/2.8*1.8*4.3 în

Greutate: aproximativ 40g

Culoare: roz / negru / albastru

Dimensiune produs: despre 7*6.5 cm//2.8*2.6 în

Material: ABS

Lista De Ambalare: 2*Masina De Cârligele Pentru Genți

Informații Suplimentare

Extern De Certificare De Testare: ce

Element De Lungime: 7cm

Lățime Produs: 6.5cm

Tip De Material: ABS

Tip De Element: Fixare & Clip

Înălțime Element: 5cm

Origine: China Continentală

Articol Greutate: 50g

Numele Modelului: cârlig geantă

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe