2X Multifunctional Geometrice Conducător, Multifunctional Desen Conducător Universal, Geometrice Șablon Desen Instrument de Măsurare

0 ★
(0)

17.61lei   14.08lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w9090

Descriere produs

[Potrivit pentru toată lumea, indiferent Dacă sunteți un artist, student, filtru model sau designer, acest multifuncțional geometrice conducător este un bun ajutor pentru muncă sau de studiu; se poate dezvolta propriile abilități manuale și imaginația.

[Multi-scop]Multifunctional desen conducător universal poate trage necesare grafică, Astfel: Raportor scară, Y bobină, Funcția de desen slot, Cerc gaura cu raza de marca, X bobină, Poligonale gaura, arcul de Cerc, Pe fire trase slot, Active scurt conducător, Built-in conducător, gaură Ovală, Rigle, etc.

[Diferite Modele]14 figuri geometrice de diferite forme sunt plasate pe un conducător, care este foarte convenabil de a transporta, poate satisface nevoile dumneavoastra diferite în utilizarea de zi cu zi și este convenabil pentru măsurare.

[Material de înaltă calitate]Multifunctional geometrice conducător realizate din plastic de înaltă calitate.Ușor, durabil și ușor de transportat.Materialul transparent vă permite să nu ignore unele importante numere sau cuvinte, atunci când desen.Diverse forme pot fi trase, scara este clar, alunecare este convenabil, desenul este stabil, nu este ușor să fie denaturate, și este ușor de observat.

[Lat Aplicații]Multifunctional desen conducător universal, cu un raportor pentru a trage cifra dorită, puteți desena, de asemenea, arce de curba, orizontale în linii paralele, verticale, paralele, dimensiune suficient pentru desen.

Culoare:transparent

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

2 x Riglă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe