CD4060 Visul de Lumină DIY Kit Electronic de Distracție Suite Cadou de Ziua de nastere de Vis Suite

3 ★
(1)

8.33lei   2.22lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w69581

Descriere produs

Achiziționarea Note

1. Cele două logistica de Yanwen Economice Poșta și China Post Obișnuit Pachet Mic Plus nu avem informații de urmărire, astfel încât nu există nici o limită de timp.Vă recomandăm să utilizați China Post Aer Înregistrat Mail sau www.drdpbv.ro Standard de Transport maritim.

2. Nu se accepta restituiri pentru daune minore (pin îndoire, ușoară ecran abraziune,etc.)timpul de tranzit de material, fără a afecta utilizarea normală.Dacă vă deranjează,vă rugăm să nu cumpere.

3. Unele produse oferă suport tehnic, dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactați, ne vom ocupa de mesajul dumneavoastră prima dată.

4. Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu.Noi vă va oferi cele mai răspuns satisfăcător.

5. Noi oferim fiecărui client cu produse de bună calitate, foarte avantajoase preturi si cele mai sincere serviciu.Am speranța de a obține un feedback bun.

Vă dorim o plăcută la cumpărături!

Pregăti USB scoket de unul singur, dacă ai nevoie.

1>.Ar trebui să instalați minim de componente în primul rând,componentele trebuie să fie instalat în loturi:a se introduce 3-8 componente în primul rând,după sudare aceste componente , se taie componentă ace, apoi se introduce următorul lot de componente în următorul lot de procesul de instalare, până încărcat toate componentele.

2>.Nu pune prea putere pentru a introduce componentă,în caz de deteriorare a componentelor.Abordarea corectă este de a utiliza instrumente pentru a procesa componentă în formă de pin în prealabil,să se asigure că component poate fi instalat placa de circuit cu succes.

3>.Componenta va trece circuitul în nuntă ,în caz de a preveni componenta de scadere din cauza gravitației,vă pot indoi componentă rădăcină pe suprafața de sudură în 120 de grade.

4>.Sudare timp ar trebui să fie controlată în termen de 2-3 secunde,dacă fierul de călcat la temperaturi ridicate apoi nevoie de un scurt timp de nunta,dimpotrivă,dacă la temperatură scăzută apoi nevoie de mult timp.Acorde o atenție faptul că este nepotrivit atunci când fierul temperatura este prea ridicată sau prea scăzută , în caz contrar se va deteriora componente sau circuite cu ușurință.

5>.La condensator electrolitic este împărțit în pozitive și negative, mult pin-ul este pozitiv.

6>.Verificați fiecare parte cu atenție, în caz de îndoială.

1 x CD4060 Visul de Lumină DIY Kit

Dacă este nevoie de mai multe piese Pls faceți clic pe și de a trimite comanda.Dacă ai nevoie de o cantitate mai mare,Pls contactati-ne.Dacă te deranjează prețul,Dacă unele părți nu pot găsi în magazinul meu,Pls contactati-ne,avem încă multe părți nu a publicat.

Va vom trimite cea mai recentă versiune a produsului, u reclasificat funcție.Poate are diferite forme sau culori.Dacă nu sunteți de acord, pls nu cumpara.

Te rog nu deschide disputa și părăsi orice feedback-ul rău, dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să ne contactați,vă vom oferi răspuns satisfăcător.Sper să ne înțelegem, vă mulțumesc în avans.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Informații Suplimentare

Numărul De Model: CD4060

Origine: China Continentală

Temperatura De Operare: /

Nume De Brand: HESAI

Cerere: Electrice De Jucarie

Disiparea De Putere: /

Tensiune De Alimentare: /

Pachet: POS

Tip: Regulator De Tensiune

Starea: Noi

(1) Recenzii ale clienților

  1. Client 2023-12-21

    Nu trebuie prezentări bune, suntem cu ridicata și trebuie să arătăm clienților noștri

Adauga un comentariu

Produse conexe