3D Memo Pad Manor Notepad Manor Sculptură de Artă 3D Manor Memo Pad Manor Memo Pad Memoscape Pad Artropad Pad Memo 3D Pad Pentru DIY

0 ★
(0)

138.34lei   94.06lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w5322

Descriere produs

Adauga putina bucurie in rutina de zi cu zi cu Manor 3D Memo Pad!Frumoase si variate modele de hârtie sunt completate de forme fantastice și multi-colorate de hârtie decorative.Fiecare pagină poate fi desprinsă cât vei continua să fi surprins și încântat.Crea o atmosferă încântătoare, cu fiecare notă!

Caietul de sarcini:

Nume produs: imobiliare notepad

Material: carton

Culoare: culoare

Dimensiune produs: 8x8x4.5cm/3.15x3.15x1.77in

Produs greutate: 300g

Lista de ambalare

3D Memo Pad Manor Notepad *1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Interactive și Inovatoare: Lăsați-vă într-o lume uluitoare de creativitate și productivitate cu Manor 3D Memo Pad.Explora o fermecatoare manor model, dezvăluind un nou strat cu fiecare coaja.Nostru feeric notepad va inspira ideile tale să prindă viață într-o nouă dimensiune.

2.Materiale de înaltă calitate: Bucurați-vă de o scriere unic de experiență cu 3D Memo Pad Manor Notepad, artizanale de înaltă calitate carton care nu se estompeze ușor.Frumoase, variate modele și culori vii face notă luând un interesant și procesul de creație.

3.Spori Inspirație: Transforma spațiul de lucru într-un tărâm mistic cu 3D Memo Pad Manor Notepad.Pen-ți gândurile, ideile și visele pe aceste capricioasă pagini si sa inspirat pentru a crea ceva magic.Adauga o atmosferă încântătoare, care va ușor de transport într-o călătorie a imaginației.

4.Mestesug Capodoperă: excelența sculptură de hârtie măiestrie ajunge la noi culmi cu 3D Memo Pad Manor Notepad.Cu uimitoare multi-colorate de hârtie decorativă și importante forme, acest notepad este garantat pentru a prinde ochiul de cineva care-l vede.

5.Cadou Pentru un Prieten: de a Crea un sentiment de mirare cu 3D Memo Pad Manor Notepad.Designul său unic scântei creativitate, făcându-l o alegere înțeleaptă pentru tine de a cadou pentru familie, prieteni sau parteneri de afaceri.Un cadou special, care este atât de practic și imaginativ.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe