Goth Oni, Japoneză Demon Mantie Cu Glugă Petrecere De Halloween Cosplay Femeie Bărbații Adulți De Lungă Vrăjitorie Halat Capota

0 ★
(0)

100.67lei   70.48lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w520628

Descriere produs

Numele engleză: Mantie cu Glugă

Produs alias: Adult Partidul Decor Manta/Adult Halloween Mantie cu Glugă

Imprimare Prin Transfer Produs Material: Poliester

Latime de imprimare.

100% fibre de poliester (poliester)

Adoptă o supradimensionate mantie cu glugă, cu un papion și nici cu fermoar, si este confortabil.În mantie cu glugă este lung, durabil, și fără mâncărimi, tesatura.

Potrivit pentru Halloween, costume de rol, costume, machiaj baluri, petreceri tematice, dansuri, spectacole de benzi desenate, etc. Acesta poate fi folosit pentru întâlniri, carnavaluri, Halloween, petreceri în costume, și mai mult.

Masina se spele pe mâini, ușor de întreținut și durabil.

Din cauza diferitelor metode de măsurare, această dimensiune de date cu o eroare în termen de 2-4cm este un fenomen normal.

Kind reminder: efect de afișare a imaginii este numai pentru referință, iar efectul final este supus produsul real!Datorită factori obiectivi, cum ar fi loturi de producție, mașini și echipamente, este dificil de a evita sau vor exista mici diferențe de culoare, poziția și dimensiunea erori.Dacă problemele de mai sus sunt fenomene normale, acestea nu vor fi incluse în domeniul de aplicare al după-vânzare de tratament.

Informații Suplimentare

Caractere: Regina

Componente: Pelerina

Tip De Element: Jachete & Coats

Origine: China Continentală

Utilizare Specială: Costume

Sursa Țări: China

Tip De Sursă: Original

Gen: Unisex

Material: Poliester

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe