2024 Calendar Planificator Lunar 6.1*8.5 Lunar Și De Zi Cu Zi Agenda Planner Twin-Wire Obligatoriu Flexibil Acoperi 2024 Planificator Pentru

0 ★
(0)

68.67lei   46.72lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w4933

Descriere produs

Rămâi organizat și pe partea de sus a programul dvs. cu nostru 2024 Planificator Lunar!Dispunând de un design de conținut și 360° plat obligatoriu, este perfect pentru toate stilurile de viață.Planificatorul este utilizat pe scară largă și caracteristici mai lin, mai gros hârtie albă pentru ușurința de utilizare.

Caietul de sarcini:

Nume: 2024 Planificator Lunar Spirală Legat

Nume: 2024 program

Material: hârtie

Dimensiune: (aprox.)15.5*21.5 cm/6.1*8.46 cm

Greutate: (aprox.)305g

Lista De Ambalare:

2024 Planificator Lunar Spirală Legat*1

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Îmbunătățirea Planificării: Nostru 2024 planificator lunar se mândrește cu un rafinat coperta și săptămânal vizualiza pagina pentru o imagine cuprinzătoare a programului dumneavoastră.Generos orizontală scris spațiu vă permite să-și planifice viața în detaliu.Organizează-ți viața elegant și creșteți productivitatea cu acest planificator.

2.Convenabil Scris Experiență: Acest 2024 planificator lunar dispune de un 360 design plat, un PU durabil de acoperire, și un metal dublu de sârmă de legare.La 100G de hârtie asigură o suprafață netedă și fluent scris experiență.

3.Aplicabile pe scară largă: de Catering pentru o gamă largă de nevoi, acest 2024 planificator lunar spirală legat este potrivit pentru mediul de afaceri, scris, pictură, jurnalism, și note de clasă.Dotat cu aspect clar, acesta vă ajută să planifice și să rămâneți organizat în aer liber.

4.Buna Scris Experiența Noastră 2024 planificator lunar spirală legat oferă o curat scris spațiu pentru toate nevoile dvs. scris.Nu vă faceți griji despre cerneală penaj și sângerare, ca mai lin, mai gros hârtie albă asigură o performanță de înaltă calitate.

5.Mai bine Planul Viata Ta: Cu acest 2024 planificator lunar spirală legat, puteți seta obiectivele și de a obține locul de muncă făcut în mod eficient.Acest planificator vă ajută să vă face viața mai organizat și să gestionați activitățile dumneavoastră mai bine.Puteți urmări, de asemenea, numiri și planifica pentru luna viitoare.Dacă aveți nevoie de un planificator pentru locul de muncă, școală, sau pentru uz personal, acest 1 este perfect pentru tine.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

Numărul De Model: 2024 Planificator Lunar Spirală Legat

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe