Radio Walkie Talkie 3 Buzunar De Piept Ambalaj Punga De Cablaj Cu Fermoar Pentru Motorola Baofeng Kenwood Fata Pachet Vesta Pungă De Transporta Caz

0 ★
(0)

66.72lei   50.02lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w4763

Descriere produs

1. A se adapta la o varietate de modele de walkie-talkie pe piață, talie agățat, agățat în piept, umăr agățat sunt disponibile, ușor de utilizat.

2. Bretele reglabile, potrivite atât pentru bărbați și femei

3. Folosim material de nailon, rezistent, stiluri Diferite de Poartă disponibile pentru diferite persoane.

4. Reglabil în lungime, o dată ajustate, e gata de folosit, usor de purtat.

5. Lasă mâinile libere,în condiții de siguranță și convenabil.

6. Acesta este utilizat pe scară largă de către oameni care lucrează în secția de poliție, , biroul de securitate, cantina și multe alte locuri.

7. Mulți Oameni Folosesc Acest Produs Pentru Supraviețuire, Drumeții, Ciclism, Locul De Muncă, Școală, Camping, Pescuit, Călătoresc, Idee De Cadou, De Recreere.

dimensiune:27*17,5 cm

Material:nylon

culoare:negru

Conținutul Pachetului:

1 * Piept De Buzunar Pack

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Timp de livrare: Toate de produs putem de transport, în termen de 3~8 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.Despre numărul de urmărire update: Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!Sau puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

Tip De Element: Alte

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe