2024 Rulare Cuțit Ascuțitoare Kit Pentru Margine Dreaptă Rola Cutit Ascutit Cu Industria De Diamante Cuțit Bucătar-Șef Set Livrare Rapida

5 ★
(2)

107.74lei   57.08lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w4198

Descriere produs

Caracteristici:

1. Profesionale de Rulare Cuțit Ascuțitoare: Acesta este un nou modernizate cuțit ascuțitoare, ține de tăiere ca nou pentru mult, mult mai mult cu un fier ascuțit.Doar împinge rola ușor, toată lumea poate ascuți cuțitul la fel de repede ca experți.Atinge claritatea, fără mizerie, sau au nevoie de energie electrică/apă.

2. Materiale de înaltă Calitate: Acest rulare cuțit ascuțitoare kit este eye-catching peste tot și capabilă să atingă în mod constant o margine ascuțită pe cuțite.Roller și bază magnetică sunt făcute de înaltă calitate din lemn natural, roller este echipat cu discuri de diamant(400# & 1000#).Slefuire cu diamant 400# disc și lustruire cu diamant 1000# disc, veți avea întotdeauna un cuțit foarte ascuțit.

3. Multi-funcțional Magnetic Unghiul de Bază: cuțit ascuțitoare de cuțite de bucătărie întotdeauna menținerea constantă unghi ascutit este un factor-cheie în ascutit cutitele, cu 2 unghiuri susține: 20 de grade este cel mai potrivit pentru casa bucatarii, și 15 grade este potrivit pentru mai mare claritate cerințele sau ultra-fine de tăiere pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite(cu Excepția zimțată și foarfece).

4. Utilizate pe scară largă: cutit ascutit kit este înșelător de simplu, dar, de asemenea, surprinzător funcționale.ideal pentru munca de tăiere, cum ar fi sushi, sashimi, cutite Damasc, și deosebit de greu oțeluri cu un conținut mare de carbon.Pur și simplu selectați unghiul și de a folosi un suport scule magnetic pentru a asigura lama.Apoi se ruleaza cuțit și înapoi până când lama este ascuțită.În cele din urmă, utilizați un aspect mai fina disc de la celălalt capăt pentru a lustrui marginile.

5. Cutie-cadou de Ambalare si Servicii de Calitate: Ne-am echipat ascuțitoare de cuțit cu un high-end cutie de ambalaj.Nu numai pentru bucătari, familii, și entuziaști în aer liber, dar, de asemenea, un cadou perfect pentru prieteni și familie.

Descriere:

Am echipat ascuțitoare de cuțit cu un high-end cutie de ambalaj.Nu numai pentru bucătari, familii, și entuziaști în aer liber, dar, de asemenea, un cadou perfect pentru prieteni și familie.

Caietul de sarcini:

Material: diamante

Dimensiune: 14*12*6cm

Greutate: 710g

Pachetul Inclus:

1 buc* fier de Cuțit Ascuțitoare

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Informații Suplimentare

Caracteristică: De unică folosință, Eco-Friendly, Aprovizionat

greutate: 710g

Tip De Metal: Din Oțel Inoxidabil

Material: Din Oțel Inoxidabil, diamante

Dimensiune: 14*12*6cm

Origine: China Continentală

Tip: Ascuțitoare

(2) Recenzii ale clienților

  1. Client 2024-01-11

    Super ascuțitoare, top

  2. Client 2024-01-10

    Livrare rapida + Super bunuri. Multumesc!!!!!

Adauga un comentariu

Produse conexe