Tiroliana de Frână cu arc 165 cm din Oțel Inoxidabil Linie Zip de Frână cu arc Grele Tiroliana de Frână Viteza Reductor de Frână cu arc

0 ★
(0)

81.71lei   43.32lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w392865

Descriere produs

[Caietul de sarcini] Un partener indispensabil pentru siguranța ziplines.La 5.4 metri de frână cu arc este potrivit pentru reducerea impactului vigoare la sfârșitul coarda, cum ar fi cablu de oțel înclinată și ridicare cargo.Performanță excelentă în întindere și revenire.Dimensiunea de cap de cauciuc este de 7 x 4 x 4 cm.

[Extensia de Primăvară] Coarda arcului frânei cu un 5.4-picior de primăvară este mai mult decât cele mai multe alte similare frâne cu arc de pe piață.Are o mai eficientă decelerare distanță.Decelerarea de performanță este mai bine și mai ușor.

[Flexibil și durabil] coarda arcului frânei este fabricat din oțel inoxidabil, care are o mai bună rezistență la tracțiune din oțel inoxidabil de aceeași dimensiune, este durabil și nu va rugini.După mai multe proceselor de forjare și de control strict de calitate, noastră Tiroliana primăvară cablurile de frână au o durată de viață mai lungă.

[Special gel de siliciu tampon plug] în formă De stea soft plug realizate din gel de siliciu este flexibil și nu va afecta alte părți sau rupe.Matur si rafinat procesul de fabricație pentru a se asigura că fiecare produs are o performanță excelentă.Teren de fiecare primăvară este uniform, textura este clar, și măiestrie rafinat asigură stabil rezistență.

[Easy pentru a instala] Nu sunt necesare unelte, doar trece cablul prin verde în formă de stea silicon dopuri la ambele capete.

Culoare: așa cum se arată

Material: Inox + cauciuc

Dimensiuni: lungime totală de 165 cm, primavara exterior cu diametrul de 2.5 cm

Conținutul Pachetului:

1 x primăvară

2 x cap de Silicon

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

Material: Din Oțel Inoxidabil

DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe