Masina Organizatorii Și Cutie De Depozitare Portabil Pliabil Masina Caddy Cu 2 Compartimente Pliabil Oxford Pânză Coș Cu 2

0 ★
(0)

184.19lei   92.07lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w391890

Descriere produs

Descriere

Acest Portbagaj Organizatorul are 2 compartimente mari pentru echipament sportiv, ghiozdane, cărți, alimente, sau elemente de siguranță.Acest lucru ține de portbagaj organizat.Acesta poate fi pliat atunci când nu este necesar.

Caietul de sarcini

Nume: Portbagaj Organizator

Material: 600D+ hollow bord

Dimensiune: aproximativ 54x35x28cm/21x14x11 cm

Greutate: aproximativ 850 de grame

Culoare: Negru

Lista de ambalare

1 x Portbagaj Organiza

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Păstrați Curat: Pliabil Portbagaj Organizator ajută la organizarea sau magazin de produse alimentare, unelte, și mai mult.Nu trebuie să vă faceți griji despre elementele de rulare în jurul valorii de în .

2.Un Spațiu amplu: Pliabil Portbagaj Organizatorul are 2 capacitate mare de compartimente principale, care vă oferă mai mult spațiu de stocare pentru a maximiza portbagaj spațiu.

3.Durabil și de Încredere: Masina de Organizator de Stocare este realizat din Oxford 600D poliester material, care este durabil și de încredere.Dacă se murdărește, puteți curăța cu detergent și o cârpă umedă.

4.Pliabil și Portabil: Masina Cutie de Depozitare este perfect pentru păstrarea masina ta curat si ingrijit.Atunci când nu este utilizat, acesta poate fi pliat pentru portabilitate și depozitare.

5.Utilizare multiplă: O Mașină de Marfă Cutie de Depozitare poate preveni articole de daune și pentru a evita lovituri.Acesta poate fi folosit ca un sac de gunoi, trusa de scule, camping sac, sac de masa de prânz, sau geanta.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

Tip: Portbagaj Cutie / Punga

Tip De Material: Oxford Pânză

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe