Dirt Bike Coada de Lumină LED-uri Lumini de Frână Pentru Motociclete Motociclete Spate Frana LED de Înmatriculare Coada Lumina Lămpii de Semnalizare

0 ★
(0)

49.97lei   32.50lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w370551

Descriere produs

Caracteristici:

1. Consum foarte redus de energie, deci puterea motorului nu va fi redus.

2. Rezistent la apa card electronic cu stabilizarea circuitului proiectat pentru a uda brusc vârfuri de tensiune; tensiunea de funcționare este de la 12 la 15 volți.

4. Trei puncte de fixare cu gaura de centru pentru o curatare usoara.

5. Simplu de instalare, cabluri mai puțin și mai puțin de frână switch-uri.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Nuanta culoare: alb rosu negru

Placa Culoare: Negru

Locație de instalare: spate

Modele aplicabile: Dirt Bike Universal LED Lumina de Frână XR250 XR400 XR650 WR250F WR450F CRF250X CRF450X CRF

Tensiune de lucru: 12V

Tip LED: LED-uri importate de înaltă luminozitate pălărie de paie margele lampa.

Caracteristici: stabilitate puternic, importate de înaltă luminozitate LED sursa de lumina, reducand sansa de rău

Sfat: Acesta este un aftermarket personalizat de element, nu un OEM parte.Se va potrivi modelele enumerate mai sus, dar care poate sau nu poate solicita modificarea.Acest articol este pentru o instalare profesională și nu include manuale de instrucțiuni.Asigurați-vă că se potrivește inainte de a cumpara.Imaginile prezentate sunt numai pentru referință.Aspectul actual al pieselor poate varia în funcție de model.

Lista De Ambalare:

Motocicleta Coada De Lumină*1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Consum redus de Energie: Motocicleta Coada de Lumină este consumul foarte redus de energie, deci puterea motorului nu va fi redus, care este mare pentru economisirea energiei.

2.Puternic de Stabilitate: stabilitate Puternic, importate de înaltă luminozitate LED sursa de lumina, reducand considerabil riscul de eșec, Motociclete iluminare din Spate are un impermeabil card electronic cu stabilă a circuitului, conceput pentru a uda brusc vârfuri de tensiune.

3.Instalare rapidă: Murdărie Biciclete Coada Lumina este ușor de instalat, mai puțin de cabluri, mai puțin comutator frână, mai puțin vă faceți griji și efort, are mare-qulity material ABS durabil.

4.Versatil Utilizare: LED-uri de Dirt Bike Frână Lumina Coada are trei puncte de fixare, cu un centru orificiu pentru curățare ușoară, universal, și se potrivește cele mai multe biciclete motocross.

5.Aspectul de moda: design elegant de CONDUS Motocicleta Stop, aspect low-cheie, este decorative, îmbunătățește motociclete de clasă, și de a face motocicleta arata mai orbitor.

Informații Suplimentare

Element De Lungime: 0.00inch

Lățime Produs: 0.00inch

Origine: China Continentală

Înălțime Element: 0.00inch

Articol Greutate: 1.00kg

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe