6 Buc/Set Dreptunghi Silicon Marcaj Mucegai DIY Marcaj Mucegai de Luare de Rășină Epoxidică Ambarcațiunile de Bijuterii Transparente Mucegai

0 ★
(0)

26.48lei   14.03lei

În stoc
Tag-uri:

multi ton claxon coarne

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w369765

Descriere produs

Material silicon este durabile, reutilizabile și flexibile, de înaltă efect de oglindă, care pot renunțăm imediat dupa ce trage sau praf mucegai de prelucrare este delicat, interiorul este neted, astfel încât marcajele produse sunt netede și plat, nu va fi neuniformă.

Proiectarea de pin în formă, face pandantiv produse cu gaură, puteți obține pe cu sfoară sau lanț, perfect pentru marcaje sau alte pandantiv.

Se va reveni rapid la forma inițială după ce a fost tras sau ciupite, rezistent la rupere și reutilizabile.

Perfect pentru un frumos semn de carte, genți de mână, mașină de farmece sau de a folosi bijuterii finite pentru a decora camera ta, DIY în tipul tau preferat, sau trimite la prieteni ca un cadou.

Temperatura de lucru variază de la -40 grade Celsius la 230 de grade Celsius, în condiții de siguranță pentru a utiliza în cuptoare, micro-valuri, frigidere și așa mai departe.

Culoare: alb transparent

Material: silicon

Dimensiune: 9.5x2.9cm/14.4x2.9cm

Conținutul Pachetului:

6 * Bookmark matrite

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe