Metal Business Card din Oțel Inoxidabil Portofel Clip a Introduce Cardul de Litere Fiul Cadouri Carte Cutie Caz Bărbați 8.50 * 5.50 * 0.80 cm

0 ★
(0)

20.60lei   16.25lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w3047

Descriere produs

Metal Business Card din Oțel Inoxidabil Portofel Clip a Introduce Cardul de Litere Fiul Cadouri de Afaceri de Moda de Personalitate Semnificative Bărbați FS99

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

1. Acest produs poate fi personalizat și are o puternică semnificație comemorativă.

2. Produsul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate material și rafinat tehnologia de galvanizare, care este cost-eficient.

3. Produsul este mic și rafinat, și produse din oțel inoxidabil nu sunt ușor de a fi afectată.

4. Acest produs poate fi utilizat în scenarii de afaceri pentru a arăta gustul de atmosferă și de moda

5. După-vânzare de servicii: Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați imediat, ne va ajuta să rezolve cât mai curând posibil.

Caietul de sarcini:

Greutate: 31g

Materiale: oțel Inoxidabil

Dimensiuni: 8.50 * 5.50 * 0.80 cm

Intervalele de Un plicarea: Masculin

Pachetul Include:

1 * Card/Caz

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim gratuit sau exprima de transport maritim care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Dacă aveți orice întrebări despre comenzi, vă rugăm să ne contactați în primul rând, va vom oferi satisface răspunsul.Pentru sprijinul dumneavoastră este forța noastră de conducere.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

Material Principal: Metalice

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe