6 "150mm Instrument de Măsurare Șubler cu Vernier Instrument de Măsurare din Oțel Inoxidabil Digital Etriere

0 ★
(0)

117.97lei   80.21lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w14966

Descriere produs

Instrument de măsurare din Oțel Inoxidabil Digital Caliper 6 "150mm Instrument de Măsurare cu Vernier, Șublere de

Pentru Reamintire:

1. Vă rugăm să lăsați-ne un mesaj atunci când comanda și ne reamintesc ce fel de tensiune și conectați echipamentul de care ai nevoie.După cum știți, în diferite țări se utilizează diferite prize standard și tensiuni diferite .

2. Ca urmare a utilizării de diferite loturi de bunuri , uneori, fabrica va upgrade-ul produsului și eliberarea de sarcini actualizat.prin urmare,unele elemente de livrare au ușor diferite stiluri de culoare de pe pagina de detalii ( dar avea o functionalitate la fel ).Va vom informa înainte de expediere.

3.Dacă adresa este o zonă de la distanță,va vom contacta,ai nevoie de a adăuga 35 USD Plus taxa de transport,dar dacă nu ne răspunde la timp și plătit pentru asta,vom alege o altă metodă de transport maritim pentru tine.

4. dacă aveți cerințe specifice, de asemenea, puteți să ne contactați sau să lăsați un mesaj în ordine.

Vă rugăm să constate,enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.Caracteristici: Digital confuzie - sunt trei motive principale: A. suprafața de film de protecție este umed sau colorate cu lichid de tăiere (sau alte particule conductoare).Tratament: Ștergeți suprafața de conducător și folie de protecție cu o cârpă ușor umezită cu alcool absolut sau benzină de aviație.Răsuciți ușor o picătură mică de etanol absolut sau benzină de aviație (aveți grijă să nu să se scurgă prea mult, altfel lichidul va intra în componente electronice cauzează alte probleme!) B. cupru placate placa sub folia de protectie este afectată de coroziune și înnegrire.Metoda de tratament: Descoperi film protector, poloneză suprafața de cupru cu grad înalt de cauciuc sau metalografice șmirghel, și curățați-l.C, bateria nu este suficient - tratament: înlocuiți o baterie nouă.Notă: Dimensiunea și culoarea pot fi ușor diferite din cauza manuală de măsurare și diferite condiții de lumină.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Baterie nu sunt incluse

1.5 V baterii (LR44)

Industriale din oțel inoxidabil material

Display Digital etriere

TIPS1:

1.Dacă ești un rus client, vă vom trimite pachetul prin EMS. (Inclusiv clearance-ul vamale și a impozitelor).Timpul este de aproximativ 30 de zile. (Dacă adresa dvs. este într-o zonă de la distanță, va dura aproximativ 55 de zile)

2.Dacă sunteți un client într-o țară UE, această metodă "personalizat de către vânzător" este de aproximativ 60 de zile pe calea ferată și UPS. (Inclusiv clearance-ul vamale și fiscale)

TIPS2:

1. Dacă adresa ta aparține o zonă de la distanță, trebuie să plătească o suplimentare de NE$40.00 sau contactați-ne pentru a alege o altă metodă de transport maritim.

2. Vă rugăm să plătească impozite și ridica pachetul după ce pachetul ajunge la obiceiurile locale.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale și taxe de import.

3. Programul nostru de lucru: 9: 00-18: 30 Beijing timp.Între timp, ne va răspunde la mesajul dvs. prompt.În timpul pauzei, nu poate fi capabil de a răspunde la mesajul dvs., vă rugăm să înțelegeți.Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Informații Suplimentare

Numărul De Model: JIGO-150

Tip: Conducător

Material: Metal

Origine: China Continentală

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe