100 Plic De Bani De Economisire Provocare Plicuri De Numerar Pentru Bugetarea Cu Plicuri De Numerar Foaie Și Autocolante 100 De Zile Plic

0 ★
(0)

84.97lei   59.48lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w14170

Descriere produs

Organiza și de a urmări dvs. de economisire de bani călătorie cu 100 de Plic de Bani de Economisire Provocare.Transparent rezistent la apa plicuri vă permite să înregistrați de dragoste și bogăție, în timp ce transparentă card și pen sloturi în interiorul vă ajuta să rămâneți organizat.Este inclus un 100-zi autocolant să-și exprime sentimentele de-a lungul drum.Să această provocare ghida spre succesul financiar.

Material: piele PU

Dimensiune produs: (aprox.)17.5*23.4 cm/6.89*9.21 cm

Stil: așa cum se arată în imagine

lista:

100 Plic Provocare Liant*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ia Acțiune: Acesta este instrumentul ideal pentru a vă ajuta să economisiți bani și atinge obiectivele.Folositi-l pentru a crea un custom 100 de zile de bani de economisire planifica, urmări progresul dvs. cu un tracker foaie.

2.Robust Material: moale la atingere, rezistent la uzura si durabil din piele capacul este transparent si rezistent la apa, protejarea numerar împotriva apei și prafului.

3.Efort de Management: Acesta include 25 de coli de patru-grilă pătrat de film, 100 de zile autocolant, și o disassemblable inel binder.Modul perfect de a rapid și ușor de a organiza obiectivele financiare.

4.Aplicabile pe scară largă: transparent Cu sloturi pentru carduri, stilou sloturi, și bill titularii de interior, bucurați-vă de o multifunctionala plic liant pentru bani, monede, facturi, chitanțe, și mai mult.

5.Cel mai frumos Cadou: Arată-ți dragostea cu 100 Plic Provocare Liant: un cadou care exprimă sentimentele, surprinde fiecare moment, și întărește legătura.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe