TPS51200DRCR ecran imprimate 1200 SMT FIUL-10 original TI puterea de control regulator de cip

0 ★
(0)

0.72lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w78279

Descriere produs

Caietul de sarcini PDF link: vă Rugăm să contactați serviciul clienți, vă mulțumesc!

Pentru că operăm o gama larga de componente electronice, nu se poate incarca unul câte unul, dacă nu puteți găsi modelul de care aveți nevoie în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați, vom adăuga în curând citat pentru tine.

A forma un set complet de professional IC: aparate electrice IC, IC, comunicare IC, IC și alte componente electronice

Pachet: Patch (POS), în linie (DIP), Patru fețe (QFP), Tranzistori, Diode, Module, PLCC

Acest magazin suporta toate: putere IC, rezistenta condensator inductor, comutator,USB, jack, doi triodă, optice lotus serie,IC componente electronice și așa mai departe

1. Datorită cerințe diferite privind momentul primirii mărfurilor atunci când cumpără componente, greutatea și ora primirii mărfurilor, în provincie și în alte provincii sunt diferite, iar viteza de livrare de diferite companii express este diferit, astfel încât specifice de transport de marfă de preț vă rugăm să contactați cumpărător înainte de licitație, ne default 4PX, poștale este perceput în funcție de valoarea reală de încărcare, iar timpul este mult mai garantat.Dacă cele de mai sus express nu este disponibil sau alte circumstanțe nevoie pentru a schimba la alte express, vă rugăm să ne contactați.

2. Deoarece producătorul de fel de componente electronice model este uneori de mai mulți producători, și, uneori, data de producție este multiplu, astfel încât imaginea este doar pentru referință, în general, oferă doar o imagine de producător, de cumpărător, de referință, uneori, un număr mic de modele nu pot fi livrate conform producătorului de imagine, desigur, în cazul în care timpul permite, vom prompt explice clientului.Prin urmare, în cazul în care cumpărătorul are cerințe stricte pentru componente, vă rugăm să cumpere componente atunci când vor exista cerințe speciale, cum ar fi sufixe sau producătorii, vă rugăm să explicați de servicii pentru clienți sau scrie în comentarii, în scopul de a satisface nevoile clienților.

3. Despre cumpărător pentru semnarea pachetului: Fiecare dintre pachetele noastre este ambalat într-o încredere și ferm, dar uneori dur de livrare a firmei de Curierat va duce la pierderea de componente sau daune.Pierderile cauzate de acest lucru poate necesita o firma de Curierat pentru a compensa.Dacă găsiți că ambalajul este deteriorat și expuse componentele electronice din interior, asigurați-vă că pentru a inspecta mărfurile cu atenție.Atunci când cumpărătorul verifică bunuri, vă rugăm să verificați dacă modelul și cantității achiziționate sunt greșite și dacă ambalajul este deteriorat.Dacă există orice problemă, vă rugăm să-l respingă pe loc, și apoi să ne contactați, în funcție de numărul de telefon al expeditorului pe express lista.

4. Despre plată: vă Rugăm să acorde o direct dacă aveți Alipay.Provincia Guangdong poate fi plătit la livrare, care este, express companii pentru a colecta plăți.Prietenii care nu au Alipay ne pot contacta pentru a tranzactiona prin intermediul altor platforme sau remite direct în contul nostru bancar.Vom livra plată imediat după primirea acestuia.Puteți fi siguri dacă aveți înregistrările de chat pentru a dovedi aceasta!Vă rugăm să ne trimiteți adresa de livrare, numele, numărul de telefon și suma de remitențe, precum și modelul vrei după remitențe, astfel încât să ne putem livra bunurile la timp și fără erori.

5. După-vânzare de servicii: Dacă aveți orice probleme după primirea mărfurilor, vă rugăm să contactați magazinul în primul rând, vom oferi o soluție în timp, nu cumpărate în magazin, iar piesele au fost pe masina de sudare, tăiere picioare sau ca urmare a cumpărătorului operațiunea de eroare și alte umane motive pentru a arde componente, și în drumul de întoarcere din cauza ambalajul nu este puternic si deteriorat, magazinul nu va da de înlocuire, non-problemele legate de calitatea de înlocuire de transport de marfă este responsabil pentru cumpărător.

Draga mea, după primirea mărfurilor, vă rugăm să nu uitați să colecteze magazin oh, și să o revizuire bun + magazin plin cu urme de evaluare oh, clienții, satisfacția cu urmărirea noastră.

═☆ Bun venit pentru a cumpara produsele noastre, vă doresc un fericit cumpărături.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

Pachet: smd

Tip: Regulator De Tensiune

Starea: Noi

Numărul De Model: TPS51200DRCR

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe