Grilaj de Grădină Spalier Extensibile Lemn Triunghi Spalier Anti-coroziune Plantă de Grădină Suport Spalier Alpinism Plante Cadru

0 ★
(0)

85.74lei   42.87lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w4255

Descriere produs

Descriere:

Fabricat de înaltă calitate, gros și materiale din lemn, gard spalier nu este numai natural în aparență, dar, de asemenea, durabil în material.Este eco-friendly și nu vor face rău pentru tine și plante.

Cu o extensibil design, s-ar putea nevoie pentru a prelungi sau scurta grilaj de lemn ghiveci de perete frecvent, și puternica noastră de design conexiune între fiecare nod va oferi mai lin procesul de utilizare și o mai bună-utilizând experiența.

În plus, ele pot fi folosite ca perete ghivece de flori raft, garduri de gradina, și acasă decoratiuni care pot bloca fotografii de familie sau șir de lumini.

Caietul de sarcini:

Nume: Gradina Din Lemn Spalier

Material: lemn

Forma: triunghi

Extins dimensiune: 65*65*65 cm/25.59*25.59*25.59 în

Închis dimensiune: despre 65*14*1.6 cm/25.59*5.51*0.63 în

Lista De Ambalare:

1*Lemn Cu Zăbrele Perete Plante

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【De Material inofensiv】Inofensiv și ecologic, suprafața de grila a fost tratat cu mare-temperatura de carbonizare, care are funcțiile de anti-rugina, worm-dovada, sun-proof și umed-dovada.

2.【DIY Cadru】Acest reglabil structura din lemn gard cadru poate fi complet DIY proiectat de tine, puteți decora partid perete sau gard cu LED-uri lumini șir, sau atarna alte lucruri mici.

3.【Conexiune fermă】punctul De legătură între fiecare bucată de telescopic lemnul este foarte puternic, nu numai ferm, dar, de asemenea, rotativ.Nu vă faceți griji, nu de cotitură.

4.【Aplicabile la Orice Scena】Această retractabil gard de lemn poate fi folosit pentru decorarea în mall-uri, KTV baruri, restaurante, parcuri și curți și alte festivalul de locuri.Montat pe perete ghivece sau plante artificiale, punctele de vedere sunt uimitoare!

5.【Întreținere】Nici întreținere, nici auto-tăiere, acest lemn telescopic gard este, de asemenea, ușor de curățat cu apă, și nu este la fel de supărătoare ca un fix gard.

Informații Suplimentare

Tratat Sub Presiune Din Lemn Tip: Tratate Termic

Caracteristică: Lemn Tratat Sub Presiune

Cadru De Finisare: Nu Filmate

Origine: China Continentală

Material Cadru: Lemn

Numărul De Model: Gradina Din Lemn Spalier

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe