2 buc Ecran de Film Protector pentru Tesla Model Nou 3 2024 Rândul din Spate pentru Centru de Control Touch Screen Sticla Filmul Accesorii

0 ★
(0)

33.63lei   23.54lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w397356

Descriere produs

Caracteristică:

【Funcție de protecție】centrul de navigare protector de ecran și ecranul din spate temperat film poate proteja în mod eficient de navigare în centru ecranului și ecranul din spate de praf, zgarieturi, ulei, apă și alte tipuri de poluare și zgârieturi.

【Modele aplicabile】Ecranul protector este potrivit pentru Tesla Model nou 3 2024.Vă rugăm să verificați dacă acesta este potrivit pentru modelul dumneavoastră înainte de cumpărare.

【Se Potrivesc Perfect și 2 Stiluri】Centrul de navigare ecran temperat film si ecranul din spate temperat film sunt bine echipate și nu va afecta culoarea, dimensiunea icoana sau atingeți funcția de afișare când este atașat.Există două stiluri de temperat film: lumina albastra film și ultra clear film, puteți alege în funcție de nevoile dumneavoastră.

【Materiale de înaltă Calitate】Temperat film este fabricat din sticlă de înaltă calitate, rezistent la uzura si durabil, nu este ușor de a deteriora, durată lungă de viață.

【Ușor de Instalare】este la fel de simplă și directă ca instalarea unui telefon mobil ecran protector, doar curățați marginile și colțurile ecranului de două ori, apoi încet inserați touch screen protector film de la jos în sus, elimina praful de pe autocolant, și apoi ștergeți-l ușor cu o cârpă din microfibră, atunci când a terminat.Vă rugăm să rețineți că acest produs nu include un display.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Centru De Navigare Ecran Temperat Film Si Ecranul Din Spate Temperat Film

Produs Material: Sticla

Produs De Culoare: Albastru, Clar

Dimensiuni: 39.8*26*2 cm / 15.66*10.23*0.78 inch

Ecranul din spate Temperat Film Dimensiune: 28*19*2 cm / 11.02*7.48*0.78 inch

Montarea:

Potrivit pentru Tesla Model Nou 3 2024

Pachetul Inclus:

1* Centrul De Navigare Ecran Temperat Film

1* Ecranul Din Spate Temperat Film

Informații Suplimentare

Numele Modelului: Centrul Ecran Temperat Film Si Ecranul Din Spate Temperat Film

Tip De Element: Interior Semifabricate

Tip De Material: sticla

Origine: China Continentală

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe