Mini Trandafiri Pentru Masina Mini Rafinat A Crescut Decoratiuni De Fereastra Mașinii Raft Pervazul Ferestrei Și Mai Mult Consola Centrala Lut Crescut Difuzor

0 ★
(0)

53.05lei   26.53lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w376106

Descriere produs

Acest accesoriu frumos miroase, nu numai bun, dar, de asemenea, se lipeste ferm, fără a obstrucționa vederea.Este perfect pentru o gamă largă de utilizare și poate îmbunătăți plăcerea de a conduce.

Produs material: argilă

Produs dimensiune: 3.5 cm/1.37 în

Culoare: roz, rose, roșu, galben

Metoda de instalare: de paste

Aplicabile: masina, interior

Lista De Produse:

mini trandafiri pentru masina*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Elimina miros: Bucurați-vă de mirosul liniștitor de mini trandafiri in masina ta, care poate ajuta să vă relaxați și calma nervii.Acest produs este potrivit pentru persoanele în vârstă, copiii și femeile gravide, deoarece este facut din extract natural de plante pentru aromaterapie.

2.Fără sudură, Lipire: a Face masina ta arata si miros de mare cu mini trandafiri.Efort de instalare și firma lipirea fără daune sau murdărie înseamnă că vă puteți bucura de ele oricând, oriunde, fără griji.

3.Nu afectează vedere: Cu mini trandafiri pentru auto, puteți ridica aspectul estetic al autovehiculului, fără a compromite siguranța.Aceste frumoase trandafiri au un design compact, care nu bloca vederea, asigurând un stres-free și secure drive.

4.Stimula placerea de a conduce: Ridica starea ta de spirit cu aceste minunate și drăguț rose în formă de mini trandafiri, care adaugă farmec și eleganță la interior auto.

5.Versatil mini trandafiri: Aceste mini trandafiri sunt perfecte pentru a decora orice spatiu, de pe pervazul ferestrei pentru fereastra de masina ta, de copiii tăi camera la consola centrala, de la birou la biblioteca, la sala de mese pentru dormitorul tau.

Informații Suplimentare

Origine: China Continentală

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe