Cheie Lanț Pandantiv DIY Moda Bijuterii Farmec Mașină Lanțuri Cheie Student Geanta Cadou Șirag de mărgele Pandantiv Cheie Accesorii Bijuterii R0K3

0 ★
(0)

11.59lei   9.28lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w272802

Descriere produs

Descrie:

culoare așa cum se arată

Material: Acril

Greutate: 5 grame

Dimensiuni: 3.5*4cm /1.37*1.57 inch

1. Retro design drăguț: Acest toast pisoi breloc adoptă elemente de design retro, cu o forma drăguț, oferind oamenilor un sentiment de distracție.Dacă atârnat pe un sac sau de a folosi d ca un lanț cheie, se va adăuga o cu accesoriile.

2. Material acrilic: brelocul este confectionat din material acrilic, care a ridicat de transparență și durabilitate.Este neted și delicat, confortabil , nu este ușor să se deformeze și uzură.

3. Multifunctional utilizare: Acest mic breloc poate fi nu numai utilizarea d ca un lanț cheie, dar, de asemenea, poate fi agățată pe genti, portofele, telefoane mobile și alte elemente pentru a adăuga un decor elegant.Mini dimensiune este ușor de transportat, care poate aduce comoditate fie că este pentru utilizarea de zi cu zi sau de călătorie.

Măsuri de precauție:

1. Știm cu toții că de computere diferite de afișare diferite culori, iar culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea de mai jos.

2. Dacă vi se pare dificil de a alege dimensiunea, puteți să mă contactați în orice moment, va vom da unele sugestii, dar acest lucru este doar pentru referință.

3. Putem accepta comenzi de produse amestecate, culori si dimensiuni.

Acest produs include

1 buc breloc

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Informații Suplimentare

Metale De Tip: NICI unul

Fine sau de Moda: Moda

Funcția: Alte

Origine: China Continentală

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe