Marchiza Ușa Baldachin Fereastră Tent Adăpost Fata Spate Verandă Acoperită în aer liber Ușa Umbra Acoperi Grădină Supplie Protecție Pentru Soare UV

0 ★
(0)

854.78lei   299.17lei

În stoc
Tag-uri:

Despre Produs:

Albastru Gri Maro
L M S
Sku: w1947

Descriere produs

Marchiza Ușa Baldachin Fereastră Tent Adăpost Fata Spate Verandă Acoperită în aer liber Ușa Umbra Acoperi Grădină Supplie Protecție Pentru Soare UV

Puncte: 1.Protecție la intemperii: Această fereastră tent poate rezista la diferite condiții meteorologice, cum ar fi vânt puternic, ploaie, zăpadă și soare.Este ignifug și rezistent la căldură, rezistent si rezistent la uzura, potrivite pentru utilizarea pe termen lung.Acesta este fabricat de înaltă calitate CALCULATORUL de bord, care este rece rezistent și rezistent la impact, cu nici o deformare.

2.Design unic: ușa copertina are un aspect simplu, care este potrivit pentru orice clădire.Dacă doriți să-l instalați pe usa de la intrare, balcon sau fereastră, se poate oferi umbră și protecție de la ploaie și zăpadă.Este, de asemenea, ideal pentru a spori aspectul de dvs. terasă, garaj, grădină sau usa.

3.Multifunctional Fereastra Storuri Exterioare: Prin blocarea lumina soarelui și de razele UV, aceste copertine pot proteja mobilierul, cutiile poștale, și etaje de la daune.Ele pot reduce, de asemenea, piscină interioară și balcon temperaturi și de a preveni trepte alunecoase.

4.Auto-curatare Design Arc: Această ușă baldachin nu are sprijinul necesar și adoptă un design curbat, cu acces gratuit tensiunea, crearea de simple și linii netede.Apa de ploaie natural de scurgere de-a lungul arcului de suprafață și poate fi auto curățate de apa de ploaie, economisind timp și efort.

5.Ușor de Instalare: Această fereastră tent este simplu de configurat și cu pașii de instalare.Puteți măsura dimensiunea ferestrei sau a ușii înainte de a cumpăra pentru a asigura o potrivire perfecta.De asemenea, puteți conecta mai multe copertine împreună pentru a acoperi o zonă mai mare.Pentru a menține tent în stare bună, ar trebui să strângeți într-un timp util, dacă nu există nici slăbite și de a inspecta toate accesoriile cu regularitate.

Proteja ușă și fereastră la ploaie, zapada si soare cu acest durabil și elegant ușa marchizei.Este făcut de rezistență la frig și rezistență la impact material, și are un design curbat, care adaugă eleganță la exterior.Această fereastră storuri exterioare este potrivit pentru instalarea pe ușile din față, balcoane și ferestre de dimensiuni diferite.

Caietul de sarcini:

Numele produsului: Fereastră Tent

Material: CALCULATORUL de bord

Dimensiuni:

40x40cm/15.7x15.7in

40x60cm/15.7x23.6

40x80cm/15.7x31.5in

Lista De Ambalare:

Fereastra Tent * 1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Informații Suplimentare

Suport: Dropshipping/En-Gros

Origine: China Continentală

Naviga Material: Panza

(0) Recenzii ale clienților

Adauga un comentariu

Produse conexe